Over ons

Over ons
Mondeoflowers > Over ons

Welkom bij Mondeoflowers

Mondeoflowers staat sind 1997 met een glimlach klaar om haar klanten te voorzien van verse snijbloemen, bloemstukken, seizoensgebonden decoratie en nog veel meer. Onze eerste bloemenwinkel werd dan ook geopend op de Vennestraat in Genk waar wij al snel bekend stonden als de vriendelijke floristen van de buurt.

Mondeoflowers wordt geleid door twee generaties van gepassioneerde floristen die ondersteund worden door een ijzersterk team van even gepassioneerde en vriendelijke winkelbedienden. Voor al uw bloem- en geschenkbehoeften kunt u het heel jaar door ons terecht.
Tijdens de feestdagen zijn wij er natuurlijk ook voor. Klik hier om onze aangepaste openingsuren te bekijken. Wij hopen u binnenkort ook te mogen ontvangen in onze winkel.

Dagelijks vers van de veiling

Om steeds de beste service, meest kwalitatieve producten en aantrekkelijke prijzen te kunnen garanderen staan wij erop om onze bloemen dagelijks vers van de veiling aan te bieden. Ons team staat dus niet enkel in onze winkel klaar voor u maar ook op de veilingen. Dit staat ons toe om de bloemen rechtstreeks aan onze klanten te kunnen leveren zonder tussenpersoon.

Steeds verse bloemen en competitieve prijzen, geleverd met een glimlach!

Ons aanbod